redesign-art.nl
   HOME | FAQ en VOORWAARDEN | WINKELMANDJE | CONTACT  TAFELLAMPEN

  WANDLAMPEN

  TAFELS

  SFEERLICHT

  DIVERSEN
  Cees Baanvinger
De artikelen op deze website zijn gemaakt door Cees Baanvinger. Hij stelt zich op deze pagina aan u voor.

Cees Baanvinger

Cees Baanvinger
Vanaf mijn vroege kinderjaren tekende en schilderde ik graag. Daar heb later mijn beroep van kunnen maken (www.ceesbaanvinger.nl). M'n opleiding volgde ik aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag.

Cees Baanvinger aan het werk
Nu, vele jaren later, krijgt mijn creativiteit een andere wending door afgedankte onderdelen van bijvoorbeeld machines, auto's e.d. te gebruiken of samen te voegen tot geheel nieuwe producten. Op die manier komen onder andere unieke lampen en meubelen tot stand; een remklauw krijgt een nieuwe bestemming als tafellamp en het hout van een vervallen schuurtje wordt een salontafel. De gebruikte onderdelen zijn vaak 'getekend' door het verleden en vertellen zo iets over hun vorige toepassingen. Die gebruikssporen geven het nieuwe item hun bijzondere charme en worden daarom in de meeste gevallen zichtbaar gelaten. Het resultaat is altijd een origineel exemplaar met een uniek verhaal.

Met heel veel plezier werk ik telkens weer aan het creëren van een nieuw product. Hopelijk beleeft u er -bij het bekijken ervan- net zo veel plezier aan.

Cees Baanvinger

onderdeel van Remiko Handelsonderneming

© 2017 Remiko.nl